L'artista Carlos Asensio tanca el cicle Constel·lació Castelló-Berlín

La trobada busca reflexionar sobre les relacions artístiques i culturals entre les dues ciutats

L'artista Carlos Asensio tanca el cicle 'Constel.lació Castelló-Berlín' / À Punt NTC

L'artista Carlos Asensio tanca a Berlín el cicle Constel·lació Castelló-Berlín, un seguit d'activitats organitzades per a reflexionar sobre les relacions culturals i artístiques entre les dues ciutats. 

La residència d'artistes Glogau Air a Berlín, fundada l'any 2006, serà fins al mes de desembre la casa de l'artista. El seu treball tanca a la capital alemanya el cicle d'activitats Constel·lació Castelló-Berlín, unes trobades organitzades a Berlín per Fundació Caixa Castelló i La Memòria de Chema Alvargonzález, i que busquen reflexionar sobre les relacions artístiques i culturals entre les dues ciutats. 

El punt de partida són unes fotos de la natura que va fer el seu avi fa cinquanta anys i que Carlos transforma amb diferents tècniques. La finalitat, reflectir la degradació que genera la mà humana al paisatge. 

Es tracta de quadres, fotografies, dibuixos, diferents formats amb què vol anar més enllà de la barrera estètica: “No vull que siga una obra que genere un caràcter estètic, sinó que faça reflexionar a l’espectador”, assegura. 

Ara per davant té un altre repte. Acabar els mesos que li queden a Berlín i tornar-hi amb nou bagatge per a plasmar en la seua obra. 

També et pot interessar