L'artista alacantí Antonyo Marest dissenya les noves casetes de socorrisme de la platja de Sant Joan

Les instal·lacions recorden les icòniques casetes de les platges de Miami i milloraran les infraestructures de l'arenal a més d'oferir una imatge singular

Les noves casetes dissenyades per Antonyo Marest / Ajuntament d'Alacant

El Patronat de Turisme Alacant City&Beach ha presentat els nous llocs de socorrisme que s'instal·laran a la platja de Sant Joan, obra de l'artista Antonyo Marest. El disseny recorda els icònics llocs de socorrisme de les platges de Miami. Cada caseta de fusta ocuparà 25 metres quadrats sobre l'arena.

Aquests dos llocs, dissenyats per l'artista alacantí, tenen un doble objectiu. D'una banda, millorar les infraestructures de salvament i socorrisme, i d'una altra oferir una imatge singular i un element diferenciador a la platja.

Marest ha agraït al patronat l'oportunitat de "poder fer una cosa gran a Alacant, que siga recognoscible a escala mundial, perquè Alacant és una ciutat a la qual vull molt i la primera impulsora de la meua carrera".

Vista del lloc de socorrisme per darrere
Vista del lloc de socorrisme per darrere / Ajuntament d'Alacant

Aquestes dues primeres són els models Allegra i Marest, però l'artista té preparats ja 16 dissenys en els quals canvien els sostres i els colors per a adaptar-los al lloc exacte en el qual s'hagen de situar, dependent de les necessitats de visió des de la mar per als banyistes en funció dels edificis que es vegen per darrere. "Treballe fonamentalment amb huit colors que vaig variant, però el rosa i el verd turquesa crec que són perfectes pel seu equilibri", ha afegit.

El Patronat Alacant City&Beach situarà aquests dos llocs en els accessos 4 (a l'altura del carrer El Palmerar) i 16 (avinguda de Brussel·les). Es tracta d'una prova pilot i amb el temps s'aniran incrementant.

L'artista durant la presentació de les noves casetes
L'artista durant la presentació de les noves casetes / Ajuntament d'Alacant

Obra de l'artista

Antonyo Marest és un jove artista alacantí que ha exposat la seua obra en galeries de Madrid, Barcelona, Sevilla, Lisboa i Casablanca, entre altres ciutats, i ha fet instal·lacions per gran part del món.

Les seues pintures cobreixen murals, façanes i edificis sencers com la intervenció que va fer l'any passat a Miami, en la qual va pintar una torre de 24 metres. També a Bèlgica i a l'Índia ha fet aquest tipus de treballs.

Marest té ja més de 200 obres repartides pel món i ha col·laborat amb unes cinquanta marques de primer nivell en treballs de disseny.

També et pot interessar

stats