L'art faller entra en la indústria del videojoc

L'artista faller valencià José Luis Platero reprodueix amb volum els personatges del nou videojoc 'Chemical Battles'.

L'artista faller valencià José Luis Platero posa amb un dels personatges de videojoc que ha construït per a Magic Fennec
L'artista faller valencià José Luis Platero posa amb un dels personatges de videojoc que ha construït per a Magic Fennec / Xavier Serra (RegalaunNinot.com)

La indústria del videojoc i l'art faller s'uneixen per a crear sinergies. El sector de l'art faller ha entrat de ple en el món dels videojocs gràcies a l'encàrrec que ha realitzat la firma tecnològica Magic Fennec a través de l'empresa RegalaunNinot.com i per mitjà del qual l'artista faller valencià José Luis Platero ha realitzat figures amb volum dels personatges d'un nou videojoc

L'empresa Magic Fennec obrirà les seues instal·lacions pròximament en la capital aragonesa com a centre de formació de videojocs de referència a Espanya. Platero s'ha encarregat en temps rècord de fabricar amb volum els models digitals dels personatges Hidrox i Amon, que en la seua versió física estaran situats en el nou Unreal Training Hub, Uthub, el centre de formació oficial d'Unreal Engine a Espanya autoritzat per Epic Games (empresa creadora de Fortnite) i dirigit a estudiants, professionals i empreses.

Els representants de la companyia aragonesa van visitar el taller de l'artista José Luis Platero a València i es van quedar fascinats per la capacitat creativa del seu taller. A partir d'ací es van posar a treballar conjuntament i van demanar a l'artesà valencià la reproducció de personatges del videojoc que Magic Fennec llançarà l'any vinent i que portarà per títol Chemical Battles.

La ubicació privilegiada d'aquestes grans figures de més de tres metres d'altura en el World Trade Center de Saragossa permetran a tot el món que hi assistisca admirar la seua dimensió i fer-se fotos amb les reproduccions.

Els impulsors de l'empresa RegalaunNinot.com destaquen que aquest encàrrec demostra “la versatilitat i els dinamisme del sector de l'artista faller” com ha demostrat a la perfecció José Luis Platero. A més, ressalten també “el potencial i la viabilitat” de la iniciativa com una potent “eina de promoció i difusió de les possibilitats dels artistes fallers”, més enllà de la creació de falles, en indústries com el videojoc o sectors com la decoració, la tematització d'espais o la creació d'escenografies.

També et pot interessar

stats