L'Arenal Sound diu adeu amb rècord de participació

L’Arenal Sound, a Borriana, entra en l'última jornada amb un èxit total de públic.

VÍDEO | L\'Arenal Sound diu adeu amb rècord de participació

El festival Arenal Sound de la platja de Borriana viu hui l’última jornada amb un gran èxit d'assistència a pesar de les elevades temperatures. En la vesprada-nit d'aquest diumenge el reggaeton i la música pop seran els principals atractius per als sounders que no es cansen dels concerts, de segur que a molts se'ls han fet curts els sis dies d'actuacions.

Els sounders carreguen piles i es preparen per a les grans actuacions d'aquest diumenge. Cap a les 18:00 h comencen els concerts i ja s’hi podrà gaudir d'un bany a la piscina del Beach Club que està agraint i molt la gent que hi acudeix. Entre els caps de cartell destaca el cantant porto-riqueny Bad Bunny, que aportarà ritme llatí i molt de reggaeton al festival. Un dels esperats que clausurarà l'Arenal és el famós discjòquei Steve Aoki.

El públic també podrà ballar fins que isca el sol al ritme de mestissatges com els que fan Juanito Makandé o el grup català La Pegatina, que té molts seguidors al nostre territori.

L'ambient d'anit dissabte va ser apoteòsic a pesar de la calor tropical que feia a Borriana. La rapera nord-americana Azealia Banks va entusiasmar per l'atreviment que la caracteritza. Un altre dels plats forts va ser el britànic James Blunt i les seues cançons melòdiques, i el discjòquei Jax Jones. Els barcelonins Dorian van fer ballar els sounders al ritme de pop, i Carlos Sadness va tornar a oferir la seua particular fusió d'indie i folk.

Un festival, l'Arenal Sound de Borriana, que es consolida com un dels referents a l'estiu de la música tecno i pop al llarg d'Espanya.

Es calcula que durant aquesta setmana del festival han passat per l'Arenal més de 300.000 persones, la majoria joves procedents de diverses ciutats de l'estat espanyol.

També et pot interessar

stats