L'Antiga de Campanar guanya el primer premi de la Secció Especial

En segon i tercer lloc han quedat els monuments del Pilar i Convent Jerusalem , respectivament

VÍDEO | L\'Antiga de Campanar guanya el primer premi de la Secció Especial

 L'Antiga de Campanar ha aconseguit el primer premi de la Secció Especial de les Falles de València 2019. La falla té per títol 'Juga, juga... i voràs' de l'artista Alejandro Santaeulalia i amb el disseny de Carles Carsí. La comissió complix enguany 30 anys en Secció Especial.  En segon i tercer lloc han quedat els monuments del Pilar i Convent Jerusalem , respectivament.

'Juga, juga... i voràs' planteja un  taller de joguets trencats que, amb un pressupost de 170.000 euros, una altura de vint metres i mig centenar de figures, convida a reflexionar sobre aquells que ho estan per un mal ús, per un excés de joc o per la utilització de materials defectuosos, indica l'artista en la memòria de la falla.

En les diferents escenes de la falla es representa a dos ancians artesans que intenten arreglar aqueixos joguets, de tota mena i origen i amb postures impossibles que desafien la gravetat.

Aquesta és la classificació de la Secció d'Especial.

1. L'Antiga de Campanar

2. El Pilar 

3. Convent de Jerusalem- Matemàtic Marzal 

4. Cuba-Literat Azorín 

5. Na Jordana 

6. Exposició-MisserMascó 

7. Sueca-Literat Azorín 

8. Regne de València

9. Almirall Cadarso-Comte Altea

En l'apartat d'Enginy i Gracia, els tres primers premis han sigut per a L'Antiga de Campanar, NaJordana i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, respectivament.

També et pot interessar

stats