L'Ajuntament de València sortejarà 200 entrades per a viure les mascletaes des del balcó municipal

Les persones amb entrada del 2020 que no van gaudir de les mascletaes per la pandèmia, també podran utilitzar les entrades en aquestes festes

Imatge del balcó de l'Ajuntament de València durant una de les 'mascletaes' de 2020, abans de la pandèmia
Imatge del balcó de l'Ajuntament de València durant la mascletà del 9 de març de 2020 / Ajuntament de València

L’Ajuntament de València vol recuperar la presència de la ciutadania al balcó municipal durant les mascletaes de les Falles. Així ho ha confirmat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, que ha avançat que se sortejaran un centenar d'entrades dobles —10 invitacions per a cada dia— per a poder assistir a les mascletaes des del dia 1 fins al dia 10 de març. 

Podran participar les persones majors d'edat empadronades a la ciutat de València. Hauran d’omplir un formulari que s'habilitarà en el web municipal durant tres dies: des de les 0:00 hores del dilluns 21 de febrer fins a les 23:59 hores del dimecres 23. El sorteig es durà a terme el divendres 25 i l'ordre d'inscripció no serà determinant per a aconseguir entrada, segons ha detallat el regidor d'Agenda Digital, Pere Fuset.

Amb totes les persones inscrites es generarà una base de dades, que s'utilitzarà únicament per al sorteig mitjançant un procediment informàtic. Les invitacions seran per a un dia en concret que no es podrà canviar, per la qual cosa si una persona resulta guanyadora i per qualsevol motiu finalment no pot assistir, la seua invitació doble serà atorgada a la primera persona de la llista de reserva que es generarà.

Els guanyadors seran contactats per correu electrònic i hauran de confirmar si accepten el premi o hi renuncien. Les respostes rebudes fora del termini es descartaran.

D'altra banda, de l’11 al 15 de març podran assistir al balcó de l'Ajuntament les persones que van obtindre una entrada doble en el sorteig del 2020, però que es van veure afectades per la suspensió de les celebracions. "Serà un pas més en la recuperació de la màxima normalitat possible després de la suspensió del 2020 i l'ajornament de l'any passat", ha destacat Galiana.

També et pot interessar

stats