L'ADDA Simfònica inicia la temporada amb el pianista rus Denis Kozhukhin

El concert de l'estrena portarà a Alacant les músiques d'Adams, Rakhmàninov i Txaikovski, interpretat per l'ADDA·SIMFÒNICA.

La temporada simfònica 2020

L'Auditori de la Diputació d'Alacant comença demà dissabte la temporada simfònica 2020/2021 que du com a títol 'Essentia'. El concert de l'estrena portarà a Alacant les músiques d'Adams, Rakhmàninov i Txaikovski, interpretat per l'ADDA·SIMFÒNICA i dirigit pel seu mestre titular, Josep Vicent. A més, els acompanyarà el prestigiós pianista rus Denis Kozhukhin, guanyador del primer premi Queen Elisabeth.

El programa d'aquesta primera cita musical de la temporada recorre d'Orient a Occident un amplíssim espectre de músiques d'enorme intensitat emocional, i obrirà simbòlicament amb la partitura escrita per a la New York Philharmonic pel compositor viu, més important de l'escola americana, John Adams.

Aquest concert, per tal de complir el que s'estableix en relació amb la prevenció contra la COVID, separarà els abonats i el públic en general, i s'hi faran dues sessions, una a les 18:00h i una altra a les 21: 00h.

Aquest concert serà l'inici de vint més, englobats en la temporada 20/21, que comptarà amb l'orquestra de Teatre Mariinsky, l'orquestra de Lucerna i la de Praga entre d'altres, així com amb grans directors i solistes com el violoncel·lista Yo-Yo Ma, el pianista hongarès András Schiff o el director Valery Gergiev.

També et pot interessar

stats