L'ADCV reconeix la trajectòria de Juan Nava, Andreu World i l'Arxiu Valencià del Disseny

El Teatre Auditori Municipal d'Aldaia ha acollit la sèptima edició d’uns premis on s'han entregat 78 guardons a professionals del disseny

Moment de l'entrega dels guardons de l'ADCV
Moment de l'entrega dels guardons de l'ADCV / ADCV

L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) ha celebrat este dijous a la nit la sèptima edició dels seus premis, on ha atorgat guardons honorífics al dissenyador Juan Nava per la seua trajectòria professional, a l'empresa de mobiliari Andreu World en innovació i a l'Arxiu Valencià del Disseny en la categoria d’entitats.

El Teatre Auditori Municipal d'Aldaia ha acollit la gala, que ha donat a conéixer els millors treballs de disseny fets en la Comunitat Valenciana en els dos últims anys. En concret, ha atorgat 78 premis a professionals, empreses i clients en les categories de disseny gràfic i digital, producte i espais i altres àrees del disseny. La cerimònia ha inclòs música en directe i diverses intervencions de la humorista i col·laboradora de diversos programes d’À Punt Saray Cerro.

Document
Dossier amb tots els guardonats per l'ADCV
Consulta'l

Ramón Arnau, president de l'ADCV, ha assegurat que l'increment en el nombre de premis entregats respon “al nivell de qualitat, excel·lència i innovació dels dissenys candidats en l’edició d’enguany”. A més, diu, “configura una radiografia del disseny de la Comunitat Valenciana que reforça i dona visibilitat al seu paper estratègic com a agent transformador cap a models socials i econòmics més sostenibles, equitatius, inclusius i accessibles per a totes les persones”.

Enguany, la campanya dels premis ha posat el focus en el paper del disseny com a “transformador de realitats”, amb un doble objectiu: promoure i consolidar la imatge del sector i els seus integrants entre tots els seus grups d'interés, així com impulsar la consciència interna respecte a la seua corresponsabilitat i paper actiu en la construcció d'un món millor.

L'ADCV va ser fundada el 1985 i compta amb més de 300 professionals i estudis de disseny associats, així com una vintena d'empreses vinculades al sector. L'organització dona suport als seus membres en diferents àmbits, treballa per la defensa del sector i desenvolupa projectes pioners que promouen l'ús del disseny com a impulsor de la innovació i la cultura. A més, és interlocutora i portaveu oficial del col·lectiu professional en processos de diàleg i projectes amb Administració Pública, institucions i altres organitzacions i empreses en la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats