L’adaptació espanyola del musical de ‘Friends’ busca actors i actrius a València

Les audicions presencials per als actors i actrius seleccionats tindran lloc al Teatre Flumen

Imatge del càsting del musical 'Friends: the musical parody'
Imatge del càsting del musical 'Friends: the musical parody' / Saga Producciones, Iria Producciones i Theater Mogul

Convocat el càsting per a encarnar els mítics personatges de la sèrie nordamericana internacionalment reconeguda Friends, en l’adaptació del musical de Broadway a Espanya. Saga Producciones, Iria Producciones i Theater Mogul busquen actors i actrius “talentosos” que donen vida a Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica i Phoebe.

La selecció tindrà lloc al Teatre Flumen de València, però abans els aspirants hauran d’enviar el currículum amb un vídeo en què representen una escena de dos a tres minuts encarnant el personatge que volen interpretar de la sèrie Friends a produccion@sagaproducciones.com. El termini per a enviar les sol·licituds finalitzarà el dilluns 30 d’octubre.

Els candidats seleccionats seran convidats a participar en audicions presencials que es faran en el Teatre Flumen de València. Friends: The Musical Parody promet ser "un espectacle entranyable i divertit que captivarà els fanàtics de la sèrie i tots els amants del teatre", expliquen els responsables del procés de selecció.

També et pot interessar

stats