L’actor Javier Cámara exposa en una mostra en el Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi

L’exposició arreplega fotografies fetes per l’intèrpret amb el mòbil durant els rodatges i estarà oberta fins al 15 de juliol

Javier Cámara inaugura una exposició de fotos al Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi / À Punt NTC

En el Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi trobem enguany una visió molt especial de tot allò que envolta el món del cinema i del teatre, de la mà de l'actor Javier Cámara.

Des d'un punt de vista íntim, a vegades d'amagat, ha plasmat amb una exposició fotogràfica el seu dia a dia darrere de la càmera i a l'escenari. Amb el mòbil com a eina principal, l'artista transmet tot allò que l'impacta de la seua professió. Captures fotogràfiques furtives, quasi secretes. Tot per a extraure una visió diferent del món del cinema. Una mirada de qui se sap protagonista, però que vol mostrar a tots aquells que també ho són.

“Ser testimoni d'un treball que m'emociona cada vegada més i veure als meus companys treballar. Soc un espectador més d'aquest equip que fa sèries, cinema, teatre…”, ha confessat Cámara. Un espectador privilegiat amb accés a llocs aliens a la majoria, però ara oberts amb l'exposició “El plaer de mirar”.

“Veureu fotografies de cinema, sobretot de directors mentre dirigeixen, d'equips… el cinema per dins. Plasmar el meu treball des d'un punt de vista afectuós”, ha matisat l’actor.

Una relació plena d'èxits, d'amistats, de vivències que es podran assaborir a la Casa de Cultura de l'Alfàs del Pi fins al 15 de juliol.

També et pot interessar

stats