Kase.O, Nach, Recycled i Morad caps de cartell del Rocanrola Rap Attitude d’Alacant

La ciutat es convertirà durant dos dies en l’epicentre de la música rap i trap nacional

Cartell de l'edició de 2022 del festival Rocanrola Rap Attitude
Cartell de l'edició de 2022 del festival Rocanrola Rap Attitude / Facebook: @festivalrocanrola

El Rocanrola Rap Attitude arribarà a Alacant els pròxims 6 i 7 d'octubre com una de les cites de rap i trap enfocat per a un públic jove més importants de l'estat espanyol. Amb un cartell encapçalat per artistes consagrats del panorama nacional de la talla de Kase.O, Nach, Recycled o Morad, entre altres. El festival es farà al Multiespai Rabasa i comptarà amb tres escenaris per als quals s'han venut prop de 19.000 abonaments.

En concret, el cartell inclou artistes com a Natos y Waor, Kase.O, SFDK, Ayax y Prok, Fernando Costa, Morad, Nach, Juancho Marqués, Kaze, Ptazeta, Toteking, Delaossa, Funzo & Baby Loud, Rayden, Recycled J, Hard GZ, Fyahbw, Rapsusklei, Los Chikos del Maíz, Anier, Sharif, Denom, Errecé, Sofía Gabanna i Killah Man.

Alacant epicentre de la música rap espanyola

Es preveu que l’impacte econòmic del festival siga de més de sis milions d'euros per a Alacant, principalment en restauració i allotjaments, així com una aportació de 350 llocs de treball directes i més de 500 indirectes a la ciutat i voltants.

La vicealcaldessa i responsable del patronat de Turisme de la capital alacantina, Mari Carmen Sánchez, ha indicat que el consistori continua ampliant l’oferta cultural i musical de la ciutat després de dos anys sense festivals i concerts sense restriccions perquè els està donant “bons resultats”. Concretament, les accions de comunicació del Rocanrola han assolit un abast de més de set milions d'impactes de marca dirigits a un públic jove, majoritàriament entre 18 i 30 anys, que ha situat la ciutat d'Alacant "en l'epicentre de la música rap nacional", ha afegit la regidora. 

També et pot interessar

stats