La Junta Central Fallera busca ‘influencers’ per a les Falles 2021

Els fallers i falleres d’entre 14 i 21 anys hi podran participar enviant un vídeo fins al 13 de setembre.

Delegació de Juvenils de la Junta Central busquen dos Influencers fallers
Delegació de Juvenils de la Junta Central busquen dos Influencers fallers / Marta Pascual

La Junta Central Fallera, a través de la Delegació de Juvenils, ha convocat un concurs per a trobar els dos nous Influencers fallers que faran arribar la festa al públic més jove.

Els i les participants, que hauran de passar per dues fases en què demostraran les seues capacitats socials i digitals, han de tindre entre 14 i 21 anys i estar censades en Junta Central Fallera en la modalitat de juvenils de la seua comissió.

El jurat encarregat que seleccionarà els dos nous influencers de Falles 2021 està compost per la cantant Sandra Polop, la influencer Cristina Calatrava (ambdues vinculades al món de les falles) i el músic del grup Bombai Vicente Cervera.

Per tal de participar en la primera fase, oberta des del dia 1 fins al 13 de setembre, caldrà enviar un vídeo de 30 segons en què expliquen per què es mereixen ser l'influencer de les Falles 2021. En aquesta fase, el jurat valorarà els candidats basant-se en els criteris següents:

  • Qualitat del vídeo aportat
  • Originalitat de la proposta traslladada en el vídeo
  • Adequació de la seua imatge com a influencer
  • Capacitat de comunicació, treball i compromís amb la Delegació de Juvenils de la JCF

En la segona fase del concurs, les persones preseleccionades, tres per cada categoria, enviaran un segon vídeo amb una temàtica específica que indicarà quan corresponga la Junta Central Fallera. Els dos enviaments s'hauran de fer a través de Wetransfer a l'adreça electrònica juveniles@fallas.com.

També et pot interessar