Juan Vidal rep l'Agulla Brillant del Gremi Artesà de Sastres i Modistes

El modista va fer un manifest a favor de l'artesania i va dedicar el premi a son pare, sastre de professió, i al seu equip de treball

El guardonat Juan Vidal amb representants de la Junta de Govern del Gremi (Fran Adlert)
El guardonat Juan Vidal amb representants de la Junta de Govern del Gremi (Fran Adlert)

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha atorgat la seua màxima distinció, el premi Agulla Brillant, al modista Juan Vidal.

Es tracta de l'octava edició d'estos guardons que reconeixen la trajectòria i el treball d'un professional de la moda i en este 2019, Vidal ha sigut el creador destacat. 

Natural d'Elda, Juan Vidal va nàixer en una família vinculada a la moda i és la quarta generació de sastres. Començà la seua formació artística a la Universitat de Belles Arts de Barcelona i actualment compagina la direcció creativa de la seua firma amb les tasques com a professor a la Universitat Politècnica de Madrid. 

A l'acte d'entrega de l'Agulla Brillant, el modista va oferir un emotiu discurs en el qual va dedicar el premi a son pare i al seu equip de treball. A més, va fer un manifest a favor de l'artesania: "Cal cuidar-la ja que l'artesania és passat que mira cap al futur". 

Les set Agulles anteriors van ser rebudes per Elio Berhanyer, Francis Montesinos, Lorenzo Caprile, Juan Andrés Mompó, Enrique Lodares, Roberto Diz i Luis Rocamora.

També et pot interessar