Juan Vidal, premi Agulla Brillant del 2019

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana premia el jove d'Elda en l'octava edició d'estos guardons.

L'entrega del guardó serà el pròxim 29 de novembre a València
L'entrega del guardó serà el pròxim 29 de novembre a València / Jorge Fuster

Juan Vidal és la quarta generació de sastres de la seua família. Va nàixer a Elda, es va formar a la Universitat de Belles Arts de Barcelona i des de 2012 té la seua marca i comercialitza dissenys propis. Actualment compagina el treball com a director creatiu de la firma amb la docència a la Universitat Politècnica de Madrid. En tots aquests anys de carrera professional ha rebut premis internacionals que avalen el seu treball com ara el ‘Who’s On Next’, que atorga la revista Vogue; el premi Telva al millor dissenyador nacional; i el Premi Nacional de Moda que concedeix el Ministeri d'Indústria. 

Ara, el Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana li atorga també el premi Agulla Brillant 2019. Un guardó que destaca, cada any, a una personalitat del món de la costura i del disseny de moda. El premi en si mateix és una agulla d'alta joieria dissenyada per Guillermo Martorell, de la firma Siete Jewels Gallery, que ret homenatge a l'ofici de la costura artesana i posa en valor el treball dels modistes.

El pròxim 29 de novembre tindrà lloc a València l'entrega oficial del premi a Juan Vidal, una data que coincidirà amb la clausura de la pasarel·la de la IV Setmana de la Costura.

Els anteriors guardonats amb el premi Agulla Brillant han sigut Elio Berhanyer, Francis Montesinos, Lorenzo Caprile, Enrique Lodares, Juan Andrés Mompó, Roberto Diz i Luis M. Rocamora.

També et pot interessar

stats