Juan Luis Guerra torna a València amb la seua gira “Entre mar y palmeras”

La productora encara no ha fet públiques les dates concretes del concert ni quan es podran adquirir les entrades 

Cartell dels pròxims concerts de Juan Luis Guerra en Espanya
Cartell dels pròxims concerts de Juan Luis Guerra a Espanya / Proactiv

Juan Luis Guerra actuarà aquest estiu en l’Estadi Ciutat de València amb la seua pròxima gira, “Entre mar y palmeras”, que també farà parada en la localitat gaditana de Sancti Petri, Múrcia, Bilbao, Barcelona i Madrid.

Així ho ha anticipat la seua oficina de premsa en un comunicat, encara que sense revelar de moment les dates concretes ni les de l'obertura de taquilles per a adquirir les entrades. En el cas de la capital biscaïna, sí que ha transcendit que la cita per al seu concert serà el 7 de juliol.

Segons la productora, Guerra oferirà un repertori inspirat en els seus àlbums més recents, l’EP en format íntim 'Privé' (2020) i el directe 'Entre mar y palmeras' (2021), amb grans èxits de la seua carrera com "Visa para un sueño", "La bilirrubina", "Ojalá que llueva café" o "El Niágara en bicicleta", entre d’altres.

L'artista arribarà acompanyat de la seua no menys famosa banda, 4.40, "i d'una magnífica producció amb els elements més avançats de llums i so", indica el comunicat. L'última vegada que va estar de gira per Espanya va ser el 2019, quan va protagonitzar concerts com el que va reunir més de 15.000 persones en el Wizink Center de Madrid o va omplir de gom a gom l’Auditori de La Marina Sud de València.

Juan Luis Guerra s'ha consolidat com un dels noms imprescindibles de la música llatina, amb més de 30 milions de discos venuts al llarg de la seua carrera, a més de 27 Latin Grammys i dos Grammy, entre les moltes distincions aconseguides.

També et pot interessar

stats