Juan Diego Botto: “El cine no és una peça informativa, sinó que es conta a través de les emocions de les persones”

 L’actor ha presentat a València la seua òpera prima com a director, 'En los márgenes'

Entrevistem l'actor i director Juan Diego Botto / À Punt NTC

L’actor consagrat Juan Diego Botto ha presentat als cines Lys de València la seua òpera prima com a director, En los márgenes, que pretén ser una fotografia de la precarietat i dels desnonaments que hi ha a Espanya.

En declaracions a À Punt Notícies, Botto ha explicat que per a l'elaboració del guió, que ha durat anys, s'ha basat en el testimoni de persones desallotjades: “No volíem captar una foto sinó que volíem la visió més àmplia que viuen dia a dia les famílies”. 

“Volíem contar una història humana. El cine no és una peça informativa, el cine es conta a través de les alegries, tristeses, esperances i anhels de les persones”, ha manifestat. 

La pel·lícula està protagonitzada i produïda per Penélope Cruz, en la qual participen Luis Tosar i l'actor revelació Chistian Checa. L’actor i director ha lloat el paper de l’actriu madrilenya des de l’inici del projecte: “Penélope va estar des del principi, em va animar a escriure i ens va ajudar a aconseguir finançament”. 

La pel·lícula conta la vida de tres personatges i tres històries entrellaçades que posen rostre a les estadístiques, amb més de cent desnonaments cada dia a Espanya.

També et pot interessar

stats