Els Jóvens, grans triomfadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

E grup actuarà a les 18:00 hores d'aquest dissabte en l'escenari d' À Punt Mèdia en la Fira Trova'm

Els Jóvens ha obtingut tres dels guardons
Els Jóvens ha obtingut tres dels guardons

El grup alacantí Els Jóvens ha sigut el gran triomfador de la primera edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Ha obtingut tres dels guardons: millor artista revelació pel seu primer disc, Els Jóvens, millor cançó per 'Anís Tennis' i millor disc, també per Els Jóvens.

Altres grups guanyadors han sigut La Raíz, que ha aconseguit els premis al millor disc de rock per Nos volveremos a ver i a la millor gira, i Novembre Elèctric, que han guanyat el millor disc de pop i també millor disseny del CD, a càrrec de la dissenyadora Noemí Larred, per l'àlbum Quart minvant.

La Conselleria de Cultura ha organitzat, a través de l'Institut Valencià de Cultura, els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que han lliurat en el Teatre Principal de Castelló, en una cerimònia que han retransmés en directe la televisió i el web d’À Punt Mèdia.

A l'acte ha assistit el conseller de Cultura, Vicent Marzà, que ha entregat el premi d'honor al fundador d'Al Tall, Vicent Torrent, per la seua trajectòria en el món de la música i la recuperació del patrimoni musical. Entre els assistents estaven el director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i la directora adjunta de Música i Cultura Popular, Marga Landete.

Inspirada en tot l'imaginari artístic del pianista Carles Santos, mort fa poc, la cerimònia de lliurament dels premis l'han sigut conduïda Vicent Colonques i Mireia Pérez, presentadors del programa d’À Punt Mèdia.

Els gran triomfador d'aquesta primera edició dels Premis Carles Santos actuaran a les 18:00 hores d'aquest dissabte en l'escenari d'À Punt Mèdia a la Fira Trovam, a Castelló. Aquest escenari també ha acollit les actuacions de Canta Canalla, Mans Manetes, Jonatan Penalba i Roba Estesa. Les actuacions començaran a partir de les 11:00 hores.

També et pot interessar

stats