La Jove Orquestra de la Generalitat participa en el taller de Creació Sonora del festival Ensems

Els músics han treballat sobre obres de joves compositors valencians buscant possibles millores en la partitura original.

La JOGV ha interpretat les obres en un concert al centre cultural La Nau.

La primera edició del taller de creació sonora de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV), ha treballat sobre les creacions de quatre joves compositores i compositors valencians. Aquest és un dels espectacles que s'emmarquen en l'edició 40 del festival Ensems, que organitza l'Institut Valencià de Cultura. Els músics han treballat amb les obres d'Àngela Gómez, Juan Eiras, Adrián Garrido i Joan Gómez, seleccionats entre 20 candidats. El seu treball ha sigut, fonamentalment, assajar les composicions originals i ajustar algunes parts de la partitura per intentar millorar-les.

Els reponsables del taller, Pablo Rus i Marc Garcia, han manifestat la satisfacció pel treball dels compositors i els músics, i esperen que l'experiència es puga repetir en pròximes edicions del festival Ensems. Per a acabar, la JOGV ha fet un concert a La Nau, el Centre Cultural de la Universitat de València, on ha interpretat les obres dels compositors seleccionats.

També et pot interessar

stats