La Jove Orquestra de la Generalitat convoca 38 places en deu especialitats instrumentals

La inscripció estarà oberta, per via telemàtica, fins al 7 de febrer, i es poden presentar els músics valencians, d'entre 16 i 26 anys, que hagen acabat el tercer cicle del grau mitjà dels ensenyaments de música

Jove orquestra de la Comunitat Valenciana
Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana / IVC

Flauta, oboè, trompa, tuba, arpa, piano, violí, viola, violoncel i contrabaix. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana ha convocat proves de selecció per a un total de 38 places, distribuïdes en deu especialitats instrumentals.

El procés selectiu té com a objectiu triar els joves instrumentistes per a participar en les Trobades de la Jove Orquestra de la Generalitat i la resta d'activitats que s'organitzen en el període d'abril de 2022 a abril de 2024, segons ha informat aquest dijous la Conselleria de Cultura.

La inscripció a les audicions estarà oberta, per via exclusivament telemàtica, fins al 7 de febrer de 2022, i es poden presentar els joves músics valencians, d'entre 16 i 26 anys, que hagen acabat el tercer cicle del grau mitjà dels ensenyaments de música.

Les llistes definitives d'aspirants admesos per a fer les proves es faran públiques el pròxim 22 de febrer, en el tauler d'anuncis de la seu de l'Institut Valencià de Cultura a la plaça de Viriat de València i en el web: ivc.gva.es. I les audicions es faran entre el 28 de febrer i el 5 de març de 2022, presencialment, amb un calendari per especialitats que s'anunciarà més endavant.

Les audicions constaran de dos exercicis, una primera part de lliure elecció i una segona d'un solo de repertori orquestral. Les bases completes de la convocatòria es poden consultar en el web de l'Institut Valencià de Cultura: ivc.gva.es.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana va ser creada en 1998, depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l'Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. Té com a objectiu contribuir a la formació dels músics mitjançant trobades i tallers dirigits per destacats professors de cada especialitat instrumental.

També et pot interessar

stats