Josu de Solaun, Franziska Pietsch i el Quartetto Indaco clausuraran el Festival Iturbi de piano

Aquest dissabte, el festival organitzat per la Diputació de València oferirà la projecció del documental 'A propòsit d'Iturbi'.

Josu de Solaun
Josu de Solaun / SFB.S. Garcia - Europa Press

Últim cap de setmana per a gaudir de l’edició 2020 del Festival Internacional de Piano Iturbi, que enguany commemora el 125é aniversari del pianista valencià. La cloenda del esdeveniment organitzat per la Diputació de València, inclourà els concerts dels pianistes Marta Zabaleta, dissabte, i Josu de Solaun juntament amb la violinista Franziska Pietsch i el Quartetto Indaco, diumenge.

A més, aquest dissabte de vesprada es presentarà el documental A propòsit d'Iturbi, una peça audiovisual que, segons el director, Manuel Gil, aborda les “diverses perspectives i facetes de la vida del pianista, director i compositor a través de valuosos testimoniatges i entrevistes a familiars, amics i als seus col·laboradors més pròxims”.

Zabaleta abordarà el programa Empar Iturbi i Granados amb el qual retrà homenatge a una gran pianista que va mantindre una estreta relació personal i professional amb el seu germà en concerts i pel·lícules.

El valencià Josu de Solaun, únic espanyol que ha guanyat el Concurs Internacional de Piano de València en 2006, i el George Enescu de Bucarest el 2014, entre altres rellevants guardons, com el de la Unió Europea el 2009, posarà la brillantor a un festival amb un alt nivell artístic.

També et pot interessar

stats