Josep Massot i Muntaner rep la medalla d'honor de la Xarxa Vives d'Universitats

Les medalles d'honor de la Xarxa Vives d'Universitats s'han lliurat este matí a la Universitat Miguel Hernandez d'Elx.

Josep Massot i Manuel Lladonosa amb les seues medalles d'honor
Josep Massot i Manuel Lladonosa amb les seues medalles d'honor / Xarxa Vives d'Universitats

El rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Jesús Pastor, ha lliurat este matí les medalles d'honor de la Xarxa Vives d'Universitats.

El monjo mallorquí, Josep Massot i Muntaner, especialista en l'edat mitjana, la postguerra i la història de l'Església, i director de publicacions de l'abadia de Montserrat des de 1971, ha sigut uns dels guanyadors d'aquest guardó. Amb la medalla s'ha reconegut la seua trajectòria professional i el compromís cap a la ciència, la llengua i la cultura d'aquest filòleg, editor i historiador. També ha rebut el reconeixement l'impulsor dels estudis universitaris a Lleida, Manuel Lladonosa i Vall-llabrera. 

La Medalla d’Honor és la màxima distinció concedida conjuntament per les 22 universitats de Catalunya, les Illes Balears, País Valencià, Andorra i Catalunya Nord. A l'acte de lliurament, al Saló d’Actes de l’edifici Quòrum I del campus d’Elx de la UMH, el rector Jesús Pastor ha destacat la labor dels premiats i, a més, ha aprofitat per a insistir en la necessitat d'inversions que impulsen les infraestructures del corredor mediterrani. 

També et pot interessar

stats