José Sacristán i Ana Marzoa reflexionen sobre el pas del temps en 'La colección'

L’obra es podrà veure al Teatre Olympia de València des d’aquest dijous fins al 5 de maig

Els actors José Sacristán i Ana Marzoa en un assaig de 'La Colección' / À Punt NTC

Els actors José Sacristán i Ana Marzoa reflexionen sobre el llegat i el pas del temps en La colección. L’obra, dirigida per Juan Mayorga, premi Princesa d'Astúries de les Lletres, es podrà veure al Teatre Olympia de València des d’este dijous fins al 5 de maig.

Amb més de seixanta anys als escenaris, Sacristán atorga una personalitat camaleònica als personatges que interpreta, i això s’aprecia des del primer minut en La colección. “Jo negocie amb el personatge i també hi ha una part meua que ho ha d’acceptar perquè, si no, no em sentiria a gust”, afirma als micròfons d’À Punt Notícies

Noranta minuts en escena dirigits pel dramaturg viu espanyol més representat del món, Juan Mayorga. Una obra en què la paraula pesa tant o més que la interpretació: “Una de les missions del teatre és despertar nostàlgia i enveja de llengua, i això és el que busque”. 

Héctor —José Sacristán— i Berna —Ana Marzoa— són un matrimoni sense fills que busquen un hereu per a llegar la seua col·lecció. “El personatge de Sacristán és més fràgil i el meu és més calculador”, apunta Marzoa. Tot un màster d’interpretació amb paraules mesurades que atresoren la mestria d’una interpretació inoblidable.

També et pot interessar

stats