El joc de cartes La Fallera Calavera ja es pot jugar en línia

El primer cap de setmana han participat 3.800 persones en diferents partides.

VÍDEO | El joc de cartes La Fallera Calavera ja es pot jugar en línia

L'exitós joc de cartes valencià La Fallera Calavera ja té una versió digital fidel al producte original. Només es necessita un navegador web i no cal instal·lar res. L’experiència és gratuïta, almenys fins que acabe la situació de confinament, i està allotjada en la plataforma mundial de jocs de taula Tabletopia.com. En aquesta plataforma també s’ofereixen partides de més de 800 jocs de taula de tot el món.

Aquesta versió del joc en línia amb les cartes de la novena edició (que encara no s'han publicat en format físic) es pot trobar ací. Està disponible des del 27 de març i en el primer cap de setmana han participat 3.800 persones en diferents partides, que ja acumulen quasi 3.000 hores de joc. L’acollida ha sigut tan bona que s’ha situat entre els deu jocs més populars del món d’un catàleg de més de 800, la majoria dels quals estan en anglés.

Per a aprendre a jugar a aquesta versió, Zombi Paella ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial en què l’autor del joc, Enric Aguilar, explica com jugar a la versió en línia.

En funció de l’acollida de La Fallera Calavera en línia i de l’evolució de la situació de confinament, Zombi Paella es plantejarà pujar a la plataforma el seu altre joc, Alakazum! Bruixes i Tradicions, o les dues expansions de La Fallera Calavera.

També et pot interessar

stats