Joaquín Sabina, ingressat per un problema circulatori

El cantant, que ha sigut hospitalitzat a Madrid, ha suspés el concert que tenia previst fer aquest dissabte a la Corunya.

El cantant Joaquín Sabina
El cantant Joaquín Sabina / Europa Press

El cantant Joaquín Sabina ha ingressat aquest dissabte en un hospital de Madrid a causa "d'un problema circulatori", segons ha informat l'empresa encarregada d'organitzar el concert previst per a hui a la nit al Coliseum de la Corunya, que ha hagut de ser suspés.

Els promotors de la cita musical han llançat un missatge tranquil·litzador i han assegurat que Sabina es troba bé. A més, han apuntat que anunciaran en els pròxims dies la nova data del concert suspés, per al qual continuaran sent vàlides les entrades ja adquirides anteriorment. Paral·lelament, s'obrirà el termini de devolució de bitllets per a totes aquelles persones que no puguen assistir al concert en la nova data establida.

L'organització ha confirmat que també informaran de tots els canvis que puguen produir-se en els pròxims concerts previstos dins de la gira "Lo niego todo". 

En els últims anys el cantant ja ha hagut d'anul·lar alguns concerts per problemes de salut. El cas més recent es remunta a l'any passat, quan el van haver d'operar d'una hèrnia ventral. 

També et pot interessar

stats