Jesús Pobre pren el relleu de l’11é Riurau Film Festival

La mostra ompli durant tres caps de setmana la Marina amb curtmetratges provinents de 26 països diferents

Projeccions a Dénia durant l'última edició del Riurau Film Festival
Projeccions a Dénia durant l'última edició del Riurau Film Festival / RiurauFF

Jesús Pobre pren el relleu aquest cap de setmana de l’onzena edició del Riurau Film Festival, la mostra internacional de curtmetratges que projecta durant tres caps de setmana produccions de 26 països en diversos indrets de la Marina Alta.

Aquest dissabte, el Gran Riurau acollirà una selecció d’una desena d'obres de ficció realitzades pels alumnes de l’Escola de Cinema Riurau, el resultat de la marató de creació que va tenir lloc durant el cap de setmana d’obertura de la mostra i la projecció de Sharqi, dins de la secció de film de dansa.

D’altra banda, al centre d’art Al Pati de Jesús Pobre tindrà lloc la xarrada "Soc no binari" en la qual s’aprofundirà sobre aspectes relacionats amb la representació al cinema de les identitats de gènere, i dimarts i dimecres s’oferirà a Dénia un curs sobre rodatge i muntatge, dins de l’extensa programació del festival.

El programa d’exhibició, que es va iniciar la setmana passada, ja va tindre la projecció de les cintes de la secció de curtmetratges en valencià a la Xara i curtmetratges de ficció social i ficció general a Dénia.

La mostra tancarà el pròxim cap de setmana al riurau d'Arnauda de Xàbia, amb la projecció del film Los Amadrabos, dins de la secció de medi ambient, i una selecció de curtmetratges de ficció. A més, una conferència donarà veu al rol del doblatge en el cinema.

La gala de lliurament de premis, dotats amb 3.800 euros, clausurarà el diumenge 11 de setembre el festival a l’auditori del centre social de Dénia. 

També et pot interessar

stats