Javier Cámara, en la tornada als escenaris teatrals: "No vull estar en cap altre lloc, és el lloc somniat per a estar"

L'actor representa a Alacant Los farsantes, coproduïda pel Centre Dramàtic Nacional

Javier Cámara torna als escenaris teatrals / À Punt NTC

Acostumats a veure’l en la pantalla, més d’una dècada després el públic alacantí el podrà veure, de nou, sobre els escenaris. Es tracta de l’actor Javier Cámara, qui aquest dilluns actua al Teatre Principal d’Alacant amb Los farsantes, una de les obres que s’interpretaran dins la trenta edició de la Mostra de Teatre Espanyol d'Autors Contemporanis de la ciutat.

En aquesta producció del Centre Dramàtic Nacional i Buxman, Cámara interpreta un director de cine comercial que, després de patir un accident, es replanteja la seua vida.

En escena entrarà també una actriu, apassionada de les taules, però estancada en la seua carrera. Els dos estan connectats pel pare d'ella, un director de culte.

Si ve algun espectador jove a veure l'obra, de segur que es convertirà en un espectador habitual de teatre Javier Cámara - Actor

Els qui ocupen el pati de butaques veuran, amb Los farsantes, diversos personatges que els faran reflexionar sobre l’èxit i el fracàs que es viu en la ficció, però també en la vida real, a partir de la sàtira del món teatral i audiovisual que planteja la trama.

Entre els qui Cámara espera al teatre hi ha "algun espectador jove". "Si en ve algun, de segur que veient Los farsantes es convertirà en un espectador habitual de teatre", afirmava. 

Cámara ha assegurat estar "il·lussionadíssim" d’estar embarcat actualment en aquest projecte teatral. "No vull estar en cap altre lloc del món artístic hui, aquest és el lloc somniat per a estar", remarcava l’actor en la roda de premsa de presentació de l’espectacle, d’aquest dilluns a Alacant.

També et pot interessar

stats