Ja es coneixen els nominats als Premis de l'Audiovisual Valencià

À Punt Mèdia retransmetrà la gala de lliurament dels guardons el divendres 16 de novembre, a les 22:00 h.

Universal Pictures International Spain
Universal Pictures International Spain / Europa Press

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha anunciat els nominats a les diferents categories dels Premis de l'Audiovisual Valencià, que compten amb la col·laboració de l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual i Egeda. El desentierro, de Nacho Ruipérez, amb deu nominacions, i Perfectos desconocidos, d'Álex de la Iglesia, i Fishbone, d'Adán Aliaga, amb nou nominacions cadascuna, són les que opten a un major nombre de guardons.

À Punt Mèdia retransmetrà la gala de lliurament dels premis el divendres 16 de novembre a les 22:00 h, amb la presentadora del programa Comediants, Maria Juan, com a conductora.

La comissió de representants de les associacions professionals que conformen la Taula de la Cultura Valenciana (MECUV) ha triat els finalistes, que han estat decidits per entre les candidatures acollides fins al dia 10 d'octubre.

Ara, el jurat designat pels representants de la MeCuV decidirà els treballs guanyadors entre les diferents nominacions de cadascuna de les 19 categories.

Com ha detallat l'IVC, les pel·lícules que han obtingut més nominacions són El desentierro (un total de 10), seguida de Perfectos desconocidos (9), Fishbone (9), Formentera Lady (7), M'esperaràs (3), En las estrellas (3), Inocente (2) i Josep Renau: l'art en perill (2).

Han obtingut una nominació Brava, Paella Today, Experiment Stuka, L'estratègia del silenci i La familia (Dementia).

Al reconeixement a millor pel·lícula opten El desentierro, M'esperaràs i Perfectos desconocidos, mentre que la millor direcció està entre Nacho Ruipérez (El desentierro), Adán Aliaga (Fishbone) i Álex de la Iglesia (El desentierro).

Els nominats a millor guió són Nacho Ruipérez / Mario Fernández (El desentierro), Adán Aliaga / Laura Calavia (Fishbone) i Álex de la Iglesia / Jorge Guerricaechavarría

(Perfectos desconocidos).

També et pot interessar

stats