Ja es coneixen els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana

Dijous sabrem qui s'emporta els guardons als millors treballs musicals d'enguany, en una cerimònia que es podrà seguir en directe per À Punt.

Ja es coneixen els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana

L'Institut Valencià de Cultura ha presentat els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana. La trobada amb els mitjans de comunicació ha reunit al Teatre Rialto de València els nominats de les quinze categories.

També hi han estat presents el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, el director general de l'IVC, Abel Guarinos, la directora adjunta de Música i Cultura Popular, Marga Landete, i el director de la gala, Rafa Piqueras, que ha avançat alguns detalls de l'acte de lliurament dels premis, que serà el dijous 8 de novembre al Teatre Principal de Castelló i que retransmetrà en directe À Punt.

Nominats de primer nivell

Vora 60 són els nominats en la primera edició dels Premis de la Música Valenciana, que porten el nom del compositor vinarossenc Carles Santos. Entre els nominats trobem el classicisme de Capella de Ministrers, que opta al premi de recuperació de patrimoni, al de música d'arrel i al de millor gira.

Auxili està en la carrera per millor cançó, millor vídeo musical i millor disc fusió. El rock amb segell valencià de La Habitación Roja està en les travesses al millor disc rock i a la millor gira. El treball d'Els Jóvens, La Raíz i Dani Miquel, entre molts més, està en les llistes dels millors de la música valenciana.

També et pot interessar

stats