Ja ha començat a Castelló la Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend

En el festival participen 50 artistes d'àmbit local, autonòmic i estatal.

Ja ha començat a Castelló la Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend

La sisena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam Pro Weekend ha començat hui a Castelló amb més de 50 artistes d'àmbit local, autonòmic i estatal i més de 400 professionals acreditats per a debatre sobre la indústria musical.

La capital de la Plana acull més de cinquanta projectes artístics de tots els àmbits i es convertirà des de hui fins a l'11 de novembre en l'epicentre musical de la Comunitat Valenciana. A més, enguany destaca un elevat nombre d'artistes autòctons amb una gran presència femenina en el cartell.

Aquest any s'han acreditat més de 400 professionals per a assistir a les taules de debat, tallers, speed meetings o entrevistes ràpides i actuacions, que es desenvoluparan al llarg de la fira per a fer un diagnòstic sobre l'estat actual de la indústria.

À Punt Mèdia participarà en el festival i donarà nom a un escenari situat a la plaça de l'Hort dels Corders de la capital de la Plana. Em aquest escenari seran les actuacions de Canta Canalla, Mans Manetes, Jonatan Penalba, Els Jóvens i Roba Estesa. Així mateix, la directora general de l’ens, Empar Marco, participarà en una de les taules de debat de la fira. 

També et pot interessar

stats