Izal presenta a València el disc en solitari: “El públic em segueix, m’ajuda molt en este principi, vital per a la meua salut mental”

Assegura que ‘El miedo y el paraíso’, que va concebre en un mal moment personal, l’ha ajudat a relativitzar els problemes

Mikel Izal, durant l'entrevista amb À Punt, minuts abans de començar el concert de València d'este diumenge / À Punt NTC

Mikel Izal torna a València en solitari i després d’abandonar el grup que liderava per a presentar el seu primer disc des que va deixar la formació indie que el va catapultar a la fama. 'El miedo y el paraíso' és el crit amb què l’intèrpret de Pamplona s'enfronta als temors més íntims.

Es tracta d'una desena de temes en què Mikel Izal s’endinsa en un viatge introspectiu, com ell mateix reconeixia en una entrevista amb À Punt. “És un crit a la por. El vaig escriure en un moment personal molt baixet, en una època trista, i em va ajudar a relativitzar els problemes”, admetia.

“Per a mi, el paradís és, cada vegada més, disfrutar dels meus col·legues, la meua família, prendre’m un café i llegir un llibre”, afegia Mikel Izal, que ix a l’escenari acompanyat, tant a la guitarra com a la bateria, de dos valencians.

Dotze anys omplint sales

Des de 2010 i fins al 2022, amb el grup Izal, l’artista ha omplit moltes sales. Dos anys després del final de la formació els seus fans poden respirar, ja que ha suposat el començament d'una nova etapa en solitari que, ara per ara, està rebent un imponent suport del públic.

“Teníem un públic amb Izal meravellós, segueixen ahí i m’estan ajudant molt en el principi d’este projecte, que és vital per a la meua salut mental”, assenyalava davant els micròfons d’À Punt.

"El miedo", "El grito", "La fe" o "El paraíso" són alguns dels nous títols que el cantant porta per tota la geografia espanyola. La segona cita a València serà el divendres 7 de juny, dins de la programació del Festival de les Arts.

També et pot interessar

stats