Itàlia guanya Eurovisió i Espanya queda la tercera per la cua

La banda italiana de rock alternatiu Mankeskin va ser la guanyadora d’aquesta edició amb la cançó ‘Zitti e buoni’

Blas Cantó / Sander Koning (Efe)
Blas Cantó / Sander Koning (Efe)
23 de maig 2021 - 10:01

El representant per Espanya en el Festival d’Eurovisió 2021, Blas Cantó, ha quedat en la posició 24, el tercer per la cua, en el certamen europeu, que ha guanyat el grup italià Maneskin.

La cançó Zitti e buoni d'aquest grup de rock alternatiu ha sigut la guanyadora amb un total de 524 vots. Aquesta és la tercera victòria d’Itàlia, que des de l'any 1990 no havia tornat a guanyar.

El cantant espanyol va defensar la cançó Voy a quedarme en la gala celebrada a la ciutat holandesa de Rotterdam, i per la qual va obtindre només sis punts del jurat professional, procedents del Regne Unit i Bulgària. Blas Cantó no va rebre cap punt del públic. L’artista murcià va rebre el suport de RTVE per a ser el representat d’Espanya en la 65a edició del Festival de la Cançó, que havia d'haver tingut lloc l'any passat, un any en què la pandèmia del coronavirus va impedir la celebració del festival.

Per darrere d’Espanya ha quedat Alemanya, amb tres punts, i el Regne Unit, amb 0 punts, ja que no ha rebuts cap vot ni del jurat ni del públic.

També et pot interessar

stats