Isabel-Clara Simó i el programa 'Plaerdemavida', premiats en la Plaça del Llibre

Aquest dijous s'ha obert l'aparador més gran de la literatura en valencià

Isabel-Clara Simó amb la periodista Maria Josep Poquet durant una participació de l'escriptora en el programa

La Plaça del Llibre ha concedit aquest dijous el seu Premi d'Honor a l'escriptora Isabel-Clara Simó  “per la importància i l’exemplaritat de la seua tasca intel·lectual”. En la mateixa cerimònia, celebrada al Centre Octubre de València, s'ha premiat el programa d'À Punt Plaerdemavida, amb el premi i a la difusió, “pel seu compromís amb el foment del llibre i la lectura en la nostra llengua”.

Des d’aquest dijous i fins diumenge, a la plaça de l'Ajuntament de València se celebra la Plaça del Llibre, l'aparador més gran de la literatura en valencià. Durant quatre dies els assistents podran trobar tota mena de llibres en valencià i, a més, gaudir d'un fum d'activitats per a tota la família. 

Els assistents també hi podran trobar els seus autors i passar-ho bé amb activitats per a grans i xiquets.. A les prestatgeries de la Plaça del Llibre s’exposaran exemplars de prop de 60 editorials amb l’objectiu de donar visibilitat a la literatura en valencià. S’instal·laran dos escenaris en el centre de la plaça i es configurarà un espai perquè els autors i autores signen llibres i estiguen prop dels seus lectors.

També et pot interessar

stats