Innovació i tradició, de la mà en els betlems de Nadal

Dues comissions falleres han dissenyat dues propostes tant diferents com atractives

Innovació i tradició, de la mà en els betlems de Nadal / À Punt NTC

Aquests dies es troben un bon grapat de betlems. Un equip d’À Punt Notícies s’ha colat en dues comissions falleres amb dues propostes tant diferents com atractives. Setze quilos de pasta de macarrons, espaguetis i espirals, i més de 500 hores han fet falta per a donar forma al naixement de la falla Jaume I de Paiporta. Pasta caducada donada pels supermercats del poble dona vida a pastorets, ànecs i als Reis d'Orient. 

Detall tampoc en falta al betlem de la falla Creu i Mislata. Quaranta-cinc metres quadrats i prop de tres mil figures són mereixedores del primer premi de la Junta Central Fallera. Un reconeixement que no és casualitat, ja que calen molts mesos de treball i molta inventiva per a sorprendre cada any amb alguna escena nova. Enguany fins i tot un barrilet activat amb la veu et serveix una mistela quan acabes de veure'l. 

Innovació i tradició que fan que aquests casals fallers es convertisquen en parada obligada aquest Nadal.

També et pot interessar