'La innocència' s'estrena a Traiguera

El llargmetratge ha aconseguit dues nominacions als Goya: a la millor cançó original i l'altra, a la millor actriu revelació.

VÍDEO | \'La innocència\' s\'estrena a Traiguera

El veïnat de Traiguera ha tingut aquest diumenge de vesprada una estrena de cinema molt especial. S'ha projectat en primícia La innocència, l'òpera prima de la directora Lucía Alemany, nascuda en aquest poble del Baix Maestrat. El llargmetratge ha aconseguit dues nominacions als Goya: a la millor cançó original, pel tema Allí en la arena, de Toni M. Mir; i l'altra, a la millor actriu revelació per a la protagonista, Carmen Arrufat.

Aquesta vila-realenca de 17 anys tenia clara la seua vocació des dels 11, i amb el paper protagonista en La innocència ha conquistat tant el públic com la crítica als festivals més importats del país: Festival de Sant Sebastià, la II Gala de l'Audiovisual Valencià, els Premis FICAL d'Almeria, entre d'altres.

Aquest diumenge, tot l'equip de La innocència ha acudit a Traiguera per a estrenar el llargmetratge on es va bolcar plenament. Carmen Arrufat ens rep en aquest municipi que li porta moltíssims records i emocions, i del qual coneix cada racó. Encara està sorpresa per la nominació als Goya a la millor artista revelació i ens conta quins han sigut els reptes en la interpretació de Lis. Saluda el veïnat amb un somriure a cada pas que fa i diu que l'encisa aquesta terra on aprofita per a desconnectar i estar en contacte amb la natura. Carmen té previst traslladar-se a Madrid per a treballar en nous projectes professionals. Abans sí, una cita ineludible serà la Gala dels Goya el 25 de gener a Màlaga.

També et pot interessar

stats