Indignació a Ontinyent en esgotar-se en pocs minuts els seients per a les entrades de Moros i Cristians

L'allau de peticions de compra va provocar el col·lapse de la web, que es va obrir abans de l'hora oficial de venda

S’esgoten els seients de tribunes per a l'entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent abans de l’hora oficial de venda / À Punt NTC

Després de tres anys sense entrada de Moros i Cristians a Ontinyent (Vall d’Albaida), l’expectació entre el veïnat és tan gran que ningú preveia el que va passar el passat divendres 30 de juliol, data en què es va anunciar la venda de seients de tribuna.

La demanda de localitats entre la població va quintuplicar la del 2019, fet que va provocar el col·lapse immediat de la web i que els seients s'esgotaren en pocs minuts, cosa que va generar malestar entre el veïnat.

"A les onze i quart de la nit ja hi havia moltíssima gent esperant que s’obrira la venda en el web i finalment l'empresa informàtica va decidir obrir-la", afirma el president de la Societat de Festers d'Ontinyent, Vicent Pla. La venda, però, s'havia anunciat a partir de mitjanit. 

El veïnat ha expressat el seu malestar a les xarxes
El veïnat ha expressat el seu malestar a les xarxes

Per a aquelles persones que no han pogut assegurar-se un seient, entre el dilluns i el dimarts de la setmana gran de festes es posaran a la venda, aquesta vegada de forma presencial, 2.000 cadires més. A més, la televisió pública valenciana finalment emetrà les entrades de Moros i Cristians el proper 26 d'agost, en acceptar la proposta de l'ajuntament ontinyentí d’aprofitar el senyal de producció municipal per a les retransmissions.

També et pot interessar

stats