Inauguren el mural de María Blasco dins del projecte Dones de ciència

Aquesta iniciativa de la UPV busca visibilitzar les dones científiques i denunciar la desigualtat de gènere en la ciència.

Inauguració del mural de María Blasco

Aquest dissabte s'ha inaugurat el mural de la investigadora María Blasco que forma part de la iniciativa Dones de ciència.

Ciència, gènere, art i noves tecnologies es conjuguen en aquesta iniciativa de la Universitat Politècnica de València i el centre d'innovació Las Naves de l'Ajuntament de València, per a visibilitzar i retre tribut a científiques de referència en l'àmbit nacional i internacional, i denunciar les conseqüències de la desigualtat de gènere, tant en la construcció de vocacions científiques i investigadores, com en el desenvolupament de les carreres professionals de les dones en aquestes àrees, les seues condicions laborals, l'accés a àmbits de recerca i els sostres de vidre als quals encara hui es veuen sotmeses.

Amb la inauguració del seu mural, la biòloga molecular i especialista en oncologia molecular María Blasco s'afig a la llista de dones que ja en tenien un entre les quals hi ha Margarita Salas, Hipatia d'Alexandria, Josefina Castellví, Anna Lluch i Hedy Lamarr, entre d'altres.

També et pot interessar

stats