El III Red Pier Fest arriba al port de Castelló amb 31 actuacions

S'espera l'assistència de 15.000 persones que gaudiran de grups de rock i soul, 'food trucks', mercats, harleys i cotxes americans.

La III edició del Red Pier Fest arriba aquest divendres al moll de Costa del port de Castelló
La III edició del Red Pier Fest arriba aquest divendres al moll de Costa del port de Castelló / Red Pier Fest

La III edició del Red Pier Fest arriba aquest divendres al moll de Costa del port de Castelló amb una assistència prevista de 15.000 persones. El festival començarà a les 19:00 hores i continuarà el dissabte entre les 12:00 del migdia i les 04.00 hores amb un total de 31 actuacions.

L'entrada és gratuïta i els assistents podran gaudir de grups de rock i soul i discjòqueis, entre els quals hi haurà bandes locals com Los Franelas, Balloon Flights i Junior Mackenzie, i també grups internacionals com les Barbe-Q-Barbies, que portaran el hard rock nòrdic des de terres finlandeses. La visió femenina de la música arribarà de la mà del trio The Mani-las i Flamingo Tours.

Com en edicions anteriors, el festival instal·larà food trucks i un mercat amb la finalitat de combinar música amb tota classe d'activitats. Destaca la concentració dissabte de 650 harleys, una exposició de cotxes americans i bicicletes customitzades.

També et pot interessar

stats