Les III Jornades Xarxa Alcover reflexionen sobre arts escèniques i noves tecnologies

La trobada serà a l'edifici Rialto de l'Institut Valencià de Cultura i al Centre Cultural La Nau de València.

Les III Jornades Xarxa Alcover reflexionen sobre arts escèniques i noves tecnologies
Les III Jornades Xarxa Alcover reflexionen sobre arts escèniques i noves tecnologies

Les III Jornades Xarxa Alcover, sota el títol "Interinfluències: arts escèniques, tecnologia i no convencionalitat. Com modulem el disseny i la gestió dels espais escènics", parlen sobre com es fusionen les arts escèniques, la tecnologia i la no convencionalitat per a fer teatre i de l'ús de les diferents tecnologies amb les ponències de persones expertes reconegudes en aquest camp.

Després de la bona acollida de les dues últimes Jornades Xarxa Alcover, enguany l'organització realitza unes jornades professionals sobre teatre, tecnologia i gestió d'espais escènics que comencen aquest dilluns i coincideixen en dates amb el Festival Cabanyal Íntim de València.

A les jornades assisteixen el secretari autonòmic de Cultura de la Generalitat Valenciana, Albert Girona; el director general de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Francesc Rotger; l'actual president de la Xarxa Alcover, Josep Miquel Galvan, de l'Ajuntament de Lliçà de Vall; així com nombroses persones programadores i gestores culturals valencianes i altres professionals del món de les arts escèniques.

Aquesta trobada és una gran oportunitat per a aprendre i posar en comú tots els coneixements relacionats amb el teatre, la dansa i altres arts escèniques mitjançant ponències i taules redones, que compten amb la presència de professionals amb especialització en cada un dels temes que s'hi abordaran.

Les activitats comencen a la sala García Berlanga de l'edifici Rialto, seu de l'Institut Valencià de Cultura, amb la benvinguda de les autoritats i, a continuació, se celebra una taula redona sota el títol "Híbrids escènics. Propostes interdisciplinàries".

De vesprada, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, se celebra la taula redona de títol "La llibertat a debat" i el taller "Llibertat i autocensura". A partir de les 20:00 hores, les persones assistents podran gaudir dels espectacles Isla Cabañal 4028 i L'arròs dels dijous; tots dos, del Festival Cabanyal Íntim.

El dimarts 14 la jornada començarà amb la taula redona "Repensant els espais de creació" i acabarà amb la conferència "Escena dissident, paraprogramació i altres autoritats" a càrrec del creador, gestor cultural i professor Jordi Duran.

També et pot interessar

stats