IgersValencia, passió per la fotografia i Instagram

La trobada d’instagramers valencians ha inclòs ponències i tallers sobre fotografia i edició mòbil

Assistents a la Instagramers Academia celebrada aquest dissabte a València
Assistents a la Instagramers Academia celebrada aquest dissabte a València / Instagramers Valencia

El convent del Carme de València ha acollit aquest cap de setmana la Instagramers Academia, una de les trobades més esperades per la comunitat d'instagramers valencians (@igersValencia). L’esdeveniment ha consistit en un seguit de tallers de formació sobre promoció turística,  Instagram, fotografia i edició amb smartphones. Durant la jornada o Instameet també hi ha hagut diverses ponències i la presència de convidats, com ara Concha García, la instagramer valenciana de 88 anys que té 157.000 seguidors gràcies a l’èxit dels seus dibuixos realitzats amb Paint. 

Segons explica el mànager d’Instagramers Valencia, Andrés Carrión, aquest grup és la representació local a València d’Instagramers, una xarxa de comunitats virtuals molt més àmplia que s’estén per més de 50 països. L’objectiu d’aquests grups és connectar persones amb una mateixa afició: fer fotos i compartir-les en les xarxes socials. En el cas de la comunitat de València es calcula que hi ha actualment uns 22.000 seguidors. 

Des de l'organització s'informa que per a participar en aquestes trobades gratuïtes d’instagramers, només cal estar atent a les convocatòries i apuntar-se a través del correu instagramersvalencia@gmail.com. En aquesta tercera edició, les 150 places que hi havia ofertades es van esgotar en poques hores. 

També et pot interessar

stats