“Hui reciclem!”, la nova cançó de La Colla per a celebrar el Dia Internacional del Reciclatge

El nou treball del DJ Butoni fa paròdia del tema “Hui la liem” del grup Auxili, el col·lectiu musical nascut a Ontinyent (Vall d'Albaida) el 2005

Dj Butoni - "Hui reciclem" / À Punt

Quantes vegades has dit a alguna persona “encara que sembla un poquet d’embolic, cal separar el fem per a tornar a aprofitar, ah!”? Quantes vegades ho has dit? Doncs ara li ho pots dir també cantant, però no de qualsevol manera. A ritme de reggae, ska i rap. Esta és la suggeridora proposta del DJ Butoni amb què celebrar el Dia Internacional del Reciclatge.

Ara podràs dir cantant a eixos amics, amigues i familiars que encara no reciclen bé: “Un envàs ací i un envàs allà, amb La Colla a reciclar. Està tot pensat. L’energia no es pot desperdiciar. No volem veure els arbres tallats. Quina idea tan genial. Eco-party en prime time”. 

Fàstic de plàstics, millor si van al groc. Tots. El fem que fa pudor tot al marró, bro! El verd és vidre, ves espai i no et talles. El blau paper i cartó, que no et ratllen. DJ Butoni - La Colla

La pista musical que ens ajuda a entendre els contenidors

El ben cert és que la majoria de les persones encara dubten, en algun moment, quan arriben a la filera de contenidors amb les bosses de fem. Ací va una pista musical de la mà de La Colla per a ajudar perquè eixa faena siga més fàcil: “Atent a esta llista si tu vols seguir la pista... Un contenidor per a cada color, top! Fàstic de plàstics, millor si van al groc. Tots. El fem que fa pudor tot al marró, bro! El verd és vidre, ves a espai i no et talles. El blau paper i cartó, que no et ratllen. Neta està la paperera. Tot el que ens dona la natura no es pot llançar. 

Una cançó amb Esteve Tortosa i Marc Andrés

El DJ Butoni ha interpretat la nova cançó acompanyat d’Esteve Tortosa i de Marc Andrés, cantants del grup Auxili. La més canalla de Les Feretes i la banda del presentador de FesTalent volen conscienciar tota La Colla de la importància que té per al medi ambient dur a terme una acció tan senzilla com reciclar. A més, la lletra ens recorda que “reciclar està de moda!”.

Així, a ritme de reggae, ska i rap, la nova cançó també recorda que reciclar és una faena "que cal fer tot l’any". D’esta manera, estalviem matèries primeres, energia i aigua i ajudem a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle.

“Hui reciclem!” se suma a més temes ja parodiats per DJ Butoni, i que es poden escoltar i veure en el web i el canal de YouTube, com el dedicat a les Falles amb la cançó de Nebulossa que va representar Espanya en Eurovisió, o el més nadalenc amb la participació de Daniela Llobell i Tiger Nuts, finalistes de FesTalent. O també la parodia "Quédate" de Quevedo i Bzrp, en la qual DJ Butoni animava els més menuts a canviar la consola i la tauleta per una activitat "molt més divertida i saludable, fer esport".

També et pot interessar

stats