"Hui és demà", un viatge que entrellaça art i disseny

Les galeries d'art valencianes s'alien amb València Capital Mundial del Disseny 2022 amb una original proposta d'activitats per a visibilitzar aquests espais

"Hui és demà", un viatge per les galeries d'art valencianes

València Capital Mundial del Disseny 2022 ha obert el ventall de propostes més enllà de la capital del Túria. Ho fa, per exemple, amb el projecte "Hui és demà", una col·laboració amb l'Associació de Galeries d'Art de la Comunitat Valenciana que proposa un original recorregut d'experiències on art contemporani i disseny van agafats de la mà. La iniciativa contempla una àmplia programació d'exposicions, actuacions, xarrades, taules redones i tallers en deu galeries de tot el territori al llarg del 2022 i principis del 2023.

Una de les peces de l'alcoiana Mónica Jober a Espai Nivi
Una de les peces de l'alcoiana Mónica Jober a Espai Nivi / À Punt NTC
Peces de l'alcoiana Mónica Jober a l'Espai Nivi
Peces de l'alcoiana Mónica Jober a l'Espai Nivi / À Punt NTC

I viatgen a racons com Espai Nivi, una galeria multidisciplinar a l'interior de Culla. Totalment enmig de la muntanya, alberga exposicions com la de l'alcoiana Mónica Jober, "L'ordit expandit". Una proposta rendida al verd en què la natura és una obra d'art més i que recorda els jardins verticals, segons explica l'artista a À Punt. 

Exposició "Solas"', d'Elisa Torreira, a la galeria Cànem de Castelló
Exposició "Solas"', d'Elisa Torreira, a la galeria Cànem de Castelló / À Punt NTC

També es poden descobrir obres com "Solas", d'Elisa Torreira, que aprofita el seu espai a la galeria Cànem de Castelló per a fer una mirada crítica a la violència exercida cap a les xiquetes. 

També et pot interessar

stats