Música i versos per a celebrar el 70é aniversari de Marc Granell

La Beneficència de València acull l’acte que celebra la trajectòria de l'escriptor i traductor, reconegut per la divulgació d'obres i d’autors de la literatura valenciana

Homenatge a Marc Granell aquest diumenge a València / À Punt NTC

El Col·lectiu Ovidi Montllor ret homenatge aquest diumenge al Centre Museístic La Beneficència de València al destacat poeta i traductor valencià Marc Granell, Premi de les Lletres de la Generalitat de 2020, amb un concert que compta amb alguns dels molts grups i intèrprets que n'han musicat la poesia en les darreres dècades.

Carraixet, Pau Alabajos, Francesc Anyó i Andreu Valor, Rafa Xambó amb Xúquer String Quartet, Urbàlia Rurana o Anna Rosselló són alguns dels noms que protagonitzen l’acte, que ha començat a les 19:00 hores i aprofita l’ocasió del setanté aniversari d’aquest referent de la poesia valenciana. L'homenatjat està present al concert, que no s'han volgut perdre alts càrrecs com el president de les Corts, Enric Morera.

Després de Vicent Andrés Estellés, Marc Granell és el poeta contemporani que té un nombre més gran de poesies transformades en cançó. El seu compromís amb "l'essència revolucionària de la poesia" va dur el grup Cànem a fer les primeres musicacions de la seua obra a mitjan dècada dels huitanta del segle passat.

També et pot interessar

stats