'Podríem fer-ho millor' guanya el premi al millor programa de ràdio de la 23a edició dels Premis Ràdio Associació

El premi l'atorga la Ràdio Associació de Catalunya SCCL

'Podríem fer-ho millor' el dissabte 18 també per televisió
L'equip del 'Podríem fer-ho millor'
23 de març 2023 - 12:57

El programa de la ràdio d'À Punt, Podríem fer-ho millor ha rebut el guardó al millor programa de ràdio, atorgat per la Ràdio Associació de Catalunya SCCL. El seu president, Jordi Margarit, en companyia de la secretària del jurat dels premis, Margarida Moles, han donat a conèixer en una roda de premsa els guardonats de la 23a edició dels Premis Ràdio Associació, que cada any busca fer un reconeixement als continguts radiofònics i els professionals de ràdio més destacables del nostre territori lingüístic.

Imatge gràfica del certamen de premis de la Ràdio Associació de Catalunya
Imatge gràfica del certamen de premis de la Ràdio Associació de Catalunya

Susa Calafat, periodista al capdavant del Podríem fer-ho millor, afirma sentir-se molt agraïda, ja que es tracta d'un "premi molt prestigiós que d'alguna manera reconeix la trajectòria que es va encetar en temporades anteriors". La clau de l'èxit, segons ella, recau en el treball en equip, "com d'implicadíssims estem totes i tots els que conformem l'equip, des dels que eixim en la ràdio com la gent que no es veu, tècnics, producció, redacció, guió". Susa ha declarat que aquest premi suposa "un espentonet més per a continuar esforçant-nos".

Susa Calafat presenta 'Podríem fer ho millor'
Susa Calafat presenta 'Podríem fer ho millor'

El programa de ràdio ha encetat recentment un nou format, en què cada dissabte podem veure'ls també per TDT en els televisors de casa i els diumenges pel web d'À Punt en streaming, i sempre, cada cap de setmana de 9:00 a 13:00 h a través de la ràdio de la ràdio d'À Punt.

També et pot interessar

stats