La Heroes Comic Con 2019 arriba a Fira València

El dibuixant de Marvel, Jon Bogdanove, i l’actor de ‘Joc de trons’, Isaac Hempstead-Wright, seran els protagonistes de la fira.

VÍDEO | La Heroes Comic Con 2019 arriba a Fira València

El “llegendari” dibuixant de Marvel i DC Comics, Jon Bogdanove i l’actor de Joc de trons, Isaac Hempstead-Wright, seran dos dels protagonistes de la Heroes Comic Con València 2019, que se celebra des d’aquest divendres fins diumenge en Fira València.

Bogdanove és un dels arquitectes de l'èpica saga supervendes La mort de Superman, però és conegut sobretot per la seua llarga etapa com a dibuixant, i a vegades guionista, de la sèrie de DC Superman: The Man of Steel. El seu estil dinàmic va donar a llum moltes històries emblemàtiques de l'heroi de Metropolis, i també és el cocreador del personatge Steel juntament amb la guionista Louise Simonson.

Pel que fa a Isaac Hempstead-Wright, és conegut pel seu enigmàtic paper de Bran Stark en Joc de trons, sèrie que va començar amb 12 anys el 2011 i amb la qual tornarà en la seua última temporada el pròxim 14 d'abril.

L'estrela britànica se suma a la llista de convidats del festival valencià, al qual també assistirà Joe Keery, que interpreta Steve Harrington en la popular Strangers Things.

Metrovalència ofereix serveis especials de tramvia

Metrovalència posarà en marxa serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen al certamen. 

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables i de 30 i 40 minuts el cap de setmana en horari de les 06:00 fins a les 22:00 hores. 

També et pot interessar

stats