L’Hemisfèric i l'Auditori de l'Oceanogràfic, els cines espanyols amb més espectadors el 2021

El Cinema 4D de l'Auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic ha registrat un total 96.496 espectadors, i l’Hemisfèric, 144.908

Espectadors en la sala de cinema de l'Hemisfèric
Espectadors en la sala de cinema de l'Hemisfèric / Ciutat de les Arts i les Ciències

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències lidera la llista de les sales de cinema amb major nombre d'espectadors el 2021, segons l'anuari de les arts escèniques, musicals i audiovisuals publicat per la Societat General d'Auditors i Editors (SGAE). En segon lloc, se situa el Cinema 4D de l'Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic, també a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'àmplia oferta de la cartellera IMAX, el cinema en gran format i el cinema digital 3D han convertit l’Hemisfèric en la sala de cinema amb més èxit de públic durant el 2021 a Espanya, amb 144.908 espectadors, mentre el Cinema 4D de l'Auditori Mar Roig ha registrat un total 96.496 persones en aquest mateix any.

L'Hemisfèric ofereix una àmplia varietat de propostes i temàtiques, des de documentals de naturalesa a l'exploració espacial, com L'escull encantat: Kaluoka’hina; Secrets of the Universe; Ocean; Flying monsters; Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart, o Amazon adventure.

A l'Auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic es pot veure L’odissea de la tortuga o Tentacles, Planeta Blau II, en una sala de projecció en la qual el públic experimenta condicions com vent, canvis de llum, aromes o neu.

També et pot interessar

stats