Harry Potter torna als cinemes vint anys després de l'estrena de la primera pel·lícula

Vint anys després de l'estrena de Harry Potter i la pedra filosofal, els fans del jove mag podran tornar a veure la pel·lícula en la gran pantalla

'Harry Potter i la pedra filosofal' compleix 20 anys
'Harry Potter i la pedra filosofal' compleix 20 anys / Warner Bros

El novembre de 2001 s'estrenava la pel·lícula que va obrir la saga cinematogràfica de Harry Potter. Harry Potter i la pedra filosofal era la primera adaptació dels llibres de J. K. Rowling, qui ha fet història en vendre fins a l'últim racó del món més de cinc-cents milions d'exemplars de la història del jove mag. Ara, amb motiu del vinté aniversari d'aquella estrena, les seguidores i seguidors de les aventures de Harry Potter estan d'enhorabona perquè tornen a tindre l'oportunitat de poder veure la pel·lícula en la pantalla gran.

El cap de setmana del 12, 13 i 14 de novembre, com per art de màgia, les cartelleres de les sales de cinema tornaran a programar Harry Potter i la pedra filosofal, com aquell 30 de novembre de 2001 en què Harry, Hermione i Ron apareixien en les pantalles de tot Espanya. La reestrena es podrà veure en la majoria de cinemes, però de moment només la cadena Kinepolis s'ha avançat i ja ha posat a la venda les entrades per a les sales d'Alacant, Alzira i València.

També et pot interessar

stats