Harrison Ford s'acomiada d'Indiana Jones en 'Indiana Jones i el dial del destí'

L'actor nord-americà s'ha rejovenit el rostre digitalment en algunes seqüències del llargmetratge

15.07.2022 | "Gran Pantalla" i la major estrela de cine de les últimes dècades, Harrison Ford
L'actor Harrison Ford, en una imatge d'arxiu

Fa ja 42 anys que Harrison Ford va debutar com a Indiana Jones en el film A la recerca de l'arca perduda, el clàssic d'aventures dirigit per Steven Spielberg el 1981. El 28 de juny arriba als cinemes Indiana Jones i el dial del destí, el cinqué lliurament de la saga amb la qual l'actor, de 80 anys, diu adeu al cèlebre personatge que li ha marcat la carrera. "La part important no és l'èxit, sinó haver estat ací", ha declarat l'intèrpret, recordant un consell que va rebre al començament de la seua trajectòria.

L'actor s'ha mostrat aclaparat per l'afecte del públic al doctor Jones. "El personatge significa per a mi el que significa per al públic. És una generositat increïble i m'ho prenc com una cosa personal", ha declarat sobre l'inesgotable suport dels seguidors de la saga.

El veterà actor, protagonista de Blade Runner i la saga de Star Wars, compartirà pantalla amb l'actriu britànica Phoebe Waller-Bridge en el paper d'Helena Shaw, la nova protagonista de la franquícia. Tots dos treballen al costat de Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones i John Rhys-Davies.

Uns quinze anys després de l'estrena d'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, Harrison Ford ha représ el personatge, aquesta vegada de la mà del director James Mangold, en una pel·lícula que li ha rejovenit el rostre digitalment en algunes seqüències. Així, s'acomiada definitivament del personatge, content i satisfet pel resultat d'aquesta nova cinta. "Em sent bé perquè crec que hem fet una pel·lícula realment satisfactòria per al públic amb la nostra preocupació i interés en el personatge, i tractar de donar forma a una història que el tornara a les seues vides. La naturalesa de la història que Mangold ha creat per a nosaltres és un esplèndid comiat", conclou emocionat el llegendari intèrpret estatunidenc.

També et pot interessar

stats