'Happytecture', un nou llibre sobre la bellesa amagada en l'arquitectura

Anna Devís i Daniel Cuerda llancen aquesta obra després d’anys en actiu en les xarxes

Anna Devís i Daniel Rueda presenten 'Happytecture' / À Punt NTC

Happytecture és él nou llibre d'Anna Devís i Daniel Cuerda, dos creatius establits a València, però que gaudeixen d'èxit mundial gràcies a les xarxes socials. És un recull de treballs que els fa tornar a la seua formació en el camp de l'arquitectura.

Aquesta guia captura l’encant present en el contrast entre les línies de l'arquitectura i els capritxos de la natura. Entre tots dos sumen vora un milió de seguidors en Instagram, però ara, després de deu anys, les seues instantànies digitals passen a la materialitat d'un llibre.

L’obra és una arreplega que parla de localitzacions i edificis, en línia amb la seua activitat en les xarxes, però que incorpora altres aspectes com el vestit o la natura, tractats des de la perspectiva arquitectònica.

Aquest llenguatge els ha permés treballar amb grans marques com Netflix, Disney, Facebook o Pantone, i inclús rebre el reconeixement de l'agència Forbes. Molta de la inspiració els continua arribant des de València, on viuen, i altres llocs del nostre territori. 

També et pot interessar

stats