La Habitación Roja triomfa al Festival de les Arts

Els abonaments estan esgotats i s'esperen més de 40.000 assistents.

La Habitación Roja, a l'escenari principal del Festival de les Arts.

El Festival de les Arts celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València la seua quarta edició. El suport del públic és total. Les entrades de dia i els abonaments es van esgotar un mes abans de l'obertura de les portes. S'espera que més de 40.000 persones assistisquen als macroconcerts que se celebren entre hui i demà diumenge. L'organització xifra en 17 milions d'euros l'impacte de la cita cultural, així com en 1.200, la creació de llocs de treball.

Entre els caps de cartell figuren Crystal Fighters, Dorian i Mando Diao. I entre les bandes valencianes podem trobar La Habitación Roja, que podem sentir en el vídeo vinculat, l’Emperador i Navvier, el primer dia de festival, així com Tórtel o l'Home Brut, dissabte. Joe Pask serà hui l'encarregat d'obrir el festival, a les 16.45 hores, mentre que Lori Meyers tancarà aquesta edició, demà a l'1.45 hores.

Cal assenyalar també que l'Institut Valencià de la Dona obrirà en el Festival dels Arts el primer punt violeta d'informació amb l'objectiu d'informar, previndre i atendre possibles agressions sexuals. La idea és que es mantinga en la resta de festivals musicals que s'organitzen a la Comunitat Valenciana aquest any. Fins ara, uns 10 esdeveniments ja s'han sumat a aquesta iniciativa. En aquest espai, Calcsicova també informarà sobre la prevenció de les malalties de transmissió sexual. Un total de 14 professionals dels centres Dona 24 hores, entre psicòlogues i treballadores socials, atendran aquest espai; deu d'elles, divendres i quatre, el dissabte entre les 17.00 i les 23.00 hores.

També et pot interessar

stats