La Habitación Roja celebrarà el concert del 25 aniversari al Teatre Principal de València

Serà el 12 de desembre, amb una escenografia dissenyada especialment per a l’ocasió i artistes convidats

El grup valencià celebra els 25 anys damunt dels escenaris amb un concert especial
El grup valencià celebra els 25 anys damunt dels escenaris amb un concert especial / IVC

La Habitación Roja commemorarà el seu vint-i-cinqué aniversari el dissabte 12 de desembre al Teatre Principal de València. La cita tindrà una escenografia i producció dissenyades per a aquesta ocasió única. El grup estarà acompanyat per artistes convidats amb què han tingut una relació especial durant la seua trajectòria. Les entrades es posaran a la venda el dimarts 13 d’octubre a través de la pàgina de l’Institut Valencià de Cultura.

La Habitación Roja va començar a obrir-se pas als escenaris valencians amb tan sols una maqueta i després d'adjudicar-se el 1995 el Circuit Rock de l'Institut Valencià de la Joventut. El grup havia nascut uns mesos abans a l'Eliana de la mà de Jorge Martí i el bateria Jose Marco, als quals s'unirien poc després Pau Roca i el baixista Juanjo Espinosa –substituït el 2001 per Marc Greenwood.

Van debutar amb l'EP Popanrol (1997) i el seu primer disc de llarga durada, La Habitación Roja (1998), els va portar a tocar a l'escenari principal del FIB davant milers de persones eixe mateix any. Des de llavors el grup no ha parat de girar.

Des de 2005, tots els seus àlbums han entrat en llocs destacats de les llistes dels discos més venuts a Espanya. Entre els seus últims singles trobem “Quiero”, “Las canciones”, “La luz”, “El miedo abierto”, “Yo me pregunto” i “Patria”, cançó amb vocació d'himne composta durant el confinament i que posa en perspectiva el patiment de la generació de les nostres mares i l'amor incondicional que aquestes ens professen com a única bandera que ens representa.

També et pot interessar

stats